Welcome to Portal Kampung Meru, Klang.

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

Search



Random tajuk berita

Info Meru
[ Info Meru ]

·PINJAMAN PERNIAGAAN HIJRAH SELANGOR
·Kenapa Zul Yahya PEPAYA tak berlakon?
·Teh Ais RM3.50?
·Hijrah Zul Yahya PEPAYA
·Hebat anak ini
·Asap misteri di Madinah
·Time laps video project pembesaran parit di Jalan Persiaran Hamzah Alang
·Be aware your surrounding - Happened at Ara Putra 5 Oct 2016
·Murid maut kemalangan

Menu
icon_dot.gif.gif Laman Utama
icon_dot.gif.gif HoomeStayKandungan Baru !
icon_dot.gif.gif Sejarah Meru
icon_dot.gif.gif Link

Cuaca
Terdapat masaalah dengan headlines dari site ini

User info
Selamat Datang, Anonymous
Nama
Katalaluan
(Daftar)
Keahlian:
Terbaru: Nurul_Ali
Baru hari ini: 0
Baru semalam: 0
Keseluruhan: 124

Orang Online:
Tetamu: 102
Ahli: 0
Jumlah: 102

Hits
Kami menerima
11047101
paparan halaman semenjak 27 Oktober 2007

  
Pusat Khidmat Masyarakat DUN Meru
Dikirim pada Tuesday, October 07 @ 19:44:44 UTC
Topik: Info Meru
Info MeruDah lama cari Pusat Khidmat DUN Meru nie, tapi tak jumpa-jumpa jugak. Tanya kat member, diaorang kata ada kat Taman Dato Bandar tu jer... padahal jalan depan tu dan berapa puluh kali dah lalu..

Petang tadi orang rumah SMS bagitau lauk dalam peti ais dah abis. Memang tak beli lauk pun sebelum nie sebab nak balik raya kat kampung seminggu. Orang rumah soh beli ikan sadin dalam tin jer.

Kedai area Taman Meru Selatan tu memang menjadi tempat persingahan kalau nak beli apa-apa barang dapur... On the way nak balik dari keje area situ ler yg paling mudah nak singgah. Jadi tadi singgah ler kejab nak beli sadin. Pegi kedai memula tak de plak jenis sadin yang nak beli tu.

Pegi kedai depan skit.. bila nak masuk kedai tu ternampak banner tergantung kat salah satu bangunan tu tulis " Pusat Khidmat Masyarakat DUN Meru".... lerrrrr kat sini rupanya. Sebenarnya bukan ada hajat pun nak ke situ, saja nak cari info untuk aman web nie.. dan nak cari email adress kot-kot ada.

Lepas beli sadin terus pergi baca kat papan notirs bawah kedai tu.... Bukan takat email, no phone, fax siap ada blog lagi.. Nie link dia http://khidmatmeru.blogspot.com

Selepas setahun wujud laman web nie (25 Oct 2007) Memang tak banyak berita atau info yang dapat saya masukan disini... Ada jugak yang buat aduan kelaman web nie.. nak foward kemana dan tak tahu.. tu yang nak cari jugak Pusat Dun nie...  ariosss...

Image Hosted by ImageShack.us
Pic: http://khidmatmeru.blogspot.com


 
Login
Nama

Katalaluan

Belum daftar akaun lagi? Anda boleh daftar di sini. Sebagai pengguna berdaftar anda mempunyai pelbagai keistimewaan.

Link Terkait
· Lebih Banyak Tentang Info Meru
· Berita oleh kgmeru


Berita terpopuler tentang Info Meru:
JAWATAN KOSONG PEMBANTU PUSAT SUMBER TENBY INTERNATIONAL SCHOOL


Nilai Berita
Purata Skor: 1
Undi: 1


Beri nilai berita ini:

Tersangat ler Bagusnya
Sangat Bagus
Bagus
Biasa
Lemah


Opsyen

 Print Print


"Pusat Khidmat Masyarakat DUN Meru" | Login/Daftar | 0 komen
Komen adalah tanggung jawab pengirim.

Anda tidak dibolehkan mengirim sebarang komen, silakan daftar di sini
Copyright © 2016 Portal Kampung Meru, Klang, Selangor Darul Ehsan. All rights reserved. 

Penafian:- Pihak pentadbiran webmaster www.kgmeru.com adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Sebarang maklum balas boleh disalurkan melalui email ke kgmeru@gmail.com
Paparan terbaik: 1024 x 768 dengan Internet Explorer
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Penjanaan halaman: 0.27 Saat