Welcome to Portal Kampung Meru, Klang.

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

Search



Random tajuk berita

Aduan
[ Aduan ]

·Sigboard jatuh
·Portal Kampung Meru, Klang. Maklumbalas 2/2009
·Portal Kampung Meru, Klang. Maklumbalas 1/2009

Menu
icon_dot.gif.gif Laman Utama
icon_dot.gif.gif HoomeStayKandungan Baru !
icon_dot.gif.gif Sejarah Meru
icon_dot.gif.gif Link

Cuaca
Terdapat masaalah dengan headlines dari site ini

User info
Selamat Datang, Anonymous
Nama
Katalaluan
(Daftar)
Keahlian:
Terbaru: Zahrullail
Baru hari ini: 0
Baru semalam: 0
Keseluruhan: 122

Orang Online:
Tetamu: 248
Ahli: 0
Jumlah: 248

Hits
Kami menerima
8199516
paparan halaman semenjak 27 Oktober 2007

  
Portal Kampung Meru, Klang.: e-Mail pilihan

Cari pada Topik Ini:   
[ Kembali ke Halaman Depan | Pilih Topik Baru ]

Dari email: Otak Kanan - Teknik Jepun Shichida Methods.
Saturday, November 28 @ 23:20:09 UTC oleh kgmeru (3116 kali dibaca)
e-Mail pilihanArtikel untuk parent and parent to be..

Subject: Otak Kanan - Teknik Jepun Shichida Methods...

Beberapa minggu lepas boss aku ada cakap kat aku yg dia antaq anak die 2 thn pergi Sichida kelas...yakni kelas yg di uruskan oleh jepun melatih anak-anak befikir menggunakan otak sebelah kanan. Otak sebelah kanan ni lebih efektif sebenarmya dari otak sebelah kiri tetapi kena practise sikitlah penggunaannya. Kelas ni mahal,kalau kelas tadika juanna yg aku nak masukkan tahun depan tu cost nye lebih tinggi dari cost kite satu semester kat ITM, tapi boss aku ni atas kesedaran bahawa ramai sgt cine yang pergi kelas tu utk ajar anak2 depa dan melayu cuma setengah kerat aje...dia pun bersetuju ngan niat ikhlasnye untuk ajar aku dan staff melayu yg lain.

Aku pun nak korang practisekan bende ni kat anak korang, sebab baru seminggu aku buat kat anak aku... dah nampak keberkesanannya.

1. Sewaktu anak nak tidur atau tidur-tidur ayam, cakap kat die sepenuh hati dan sejujurnya yang kita sayang kat dia, dia budak baik, dia anak soleh, dia budak kuat, tak sakit, dia budak pandai dsb. Sbb during tidur-tidur ayam ni otak kanan sedang bekerja, otak kiri dah tidur dah, tapi kena buat seikhlas hati... kalau tengah marah.. tak jadi. kalau anak korang tu dah tidur,ramas- ramas jari atau tangan dia, macam picitlah supaya dia kembali berada dalam tidur2 ayam punya situation. Aku buat kat anak aku sebab die bangun pagi lambat pas tu siap melalak-lalak lagi, aku cakap hari-hari kat dia, dia budak baik, dia suka pergi sekolah, dia budak sihat, dia nak bangun awal.... sekarang 6.30 dah bukak mata termasuk sabtu n Ahad.

(baca selanjutnya... | 4643 byte lagi | komen? | Nilai: 0)

e-Mail pilihan - Ubat dari sumber babi terdapat dipasaran Malaysia
Thursday, June 04 @ 00:47:50 UTC oleh kgmeru (2599 kali dibaca)
e-Mail pilihanSenarai ubat yang berada dipasaran Malaysia dijual dengan meluasnya dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan.

No. Nama ubat/ Kegunaan/ Vendor di Malaysia

1. Kenalog in orabase/ Ulcer mulut/ Diethelm oral paste
2. Drixoral (tablet)/ Selsema/ Zuellig Pharma
3. Clexane (injection)/ Mencairkan darah/ Diethelm
4. Fraxiparine (injection)/ Mencairkan darah/ Zuellig Pharma

(baca selanjutnya... | 1129 byte lagi | komen? | Nilai: 5)

e-Mail pilihan - Peringatan Kepada yang suka melancong ke Thailand.
Thursday, June 04 @ 00:34:47 UTC oleh kgmeru (3229 kali dibaca)
e-Mail pilihanDear friends, Kepada kita yang suka melancong ke luar negara ............... satu peringatan.

I would like to relate to you all an incidence.................. quite recent, i.e. about two weeks ago...........

After my daughter's wedding in early February, I had gone to Shanghai (saja nak enjoy lepas penat menguruskan perkahwinan) and my cousin went to Bangkok with his wife and brother in-law. Dia orang ni pun penat juga menolong buat hantaran dsb.

Nak dijadikan cerita, waktu nak pulang ke KL menaiki Air Asia, my cousindan isterinya berbelanja di Duty Free Shop di airport. Mereka membeli chocolates untuk cucu-cucu dan rokok untuk dirinya sendiri. Mereka telah diberitahu bahawa pembelian chocolate mereka ada free gifts berupa chocolate juga. Semuanya ini mereka letak di counter bayaran.

(baca selanjutnya... | 6741 byte lagi | komen? | Nilai: 0)

  
Gallery stats
coppermine
 Albums: 13
 Pictures: 79
  · Views: 54483
  · Votes: 6122
  · Comments: 0

Bancian
Pandangan anda mengenai portal ini?

Ummmm, not bad
Cool
Terrific
The best one!
what the hell is this?



Keputusan
Bancian

Undi: 135
Komen: 0

Login
Nama

Katalaluan

Belum daftar akaun lagi? Anda boleh daftar di sini. Sebagai pengguna berdaftar anda mempunyai pelbagai keistimewaan.

Artikel lama
Belum ada apa-apa kandungan lagi.

Referers
1: $query.ref
2: $query.ref
3: $query.ref
4: $query.ref
5: $query.ref
6: $query.ref
7: $query.ref
8: $query.ref
9: $query.ref
10: $query.ref

Copyright © 2016 Portal Kampung Meru, Klang, Selangor Darul Ehsan. All rights reserved. 

Penafian:- Pihak pentadbiran webmaster www.kgmeru.com adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Sebarang maklum balas boleh disalurkan melalui email ke kgmeru@gmail.com
Paparan terbaik: 1024 x 768 dengan Internet Explorer
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Penjanaan halaman: 0.25 Saat